Leontien en haar man Michael vragen voor hun optrekje een prijs van 1.190.000,-- euro. Voor dit geld krijgt de toekomstige koper een vrijstaande villa met een totale woonoppervlakte van 344 vierkante meter, verdeeld over twee woonlagen.

De villa beschikt over totaal vier kamers, waaronder drie slaapkamers en twee badkamers met in twee douches en een ligbad. De badkamers zijn behoorlijk groot. In de hoofdslaapkamer is tevens een inloopkast, welke volgens Leontien groter is dan die in de reclame van Heineken.

Ook bijzonder is de royale woonkamer waar het glas van de ramen tot aan de grond reikt, waardoor je het idee hebt in de tuin te zitten. Uiteraard is de tuin rondom de villa gelegen. De riante achtertuin ligt op het zuidwesten.

Parkeren is geen enkel probleem, want in de inpandige garage kun je twee auto's kwijt. In de garage bevindt zich overigens ook nog een fitness ruimte.

Zelf kochten Leontien en haar man hun villa in januari 2006 voor een prijs van 830.000,-- euro en lieten er per dezelfde datum een hypotheek op vestigen van 750.000,-- euro.

Bij verkoop rond de vraagprijs zit er dus een leuke winst voor hen in!