Buiten het feit dat Monica Geuze onlangs bekend maakte te gaan stoppen met het vloggen, vertelde zij ook dat haar relatie met Robbert Kroese over, uit en sluiten is. De twee woonden sinds 2021 samen en hadden elkaar drie jaar geleden leren kennen via een datingapp.

Deze liefdesbreuk kan Monica flink wat geld gaan kosten. Reden? Monica en Robbert kenden elkaar eigenlijk nog maar net toen zij in maart 2021 een pand in de van Baerlestraat in Amsterdam voor de prijs van 1,6 miljoen euro.

Ze lieten er een hypotheek op vestigen van 1,4 miljoen euro en wat gaat er nu gebeuren na de breuk? Ze zijn namelijk ieder voor de helft eigenaar van het miljoenenpand en het optrekje zal zeker sinds de aankoop behoorlijk in waarde zijn gestegen.

Een waarde van 2,8 miljoen euro is niet overdreven gezien de buurt. Dat betekent dat wanneer Monica Robbert wil uitkopen om het pand helemaal op eigen naam te kunnen zetten, dan gaat daar haar minimaal een zes ton euro kosten en heeft ze dat geld wel?

Ze zal dat waarschijnlijk dat dan moeten gaan lenen van haar bedrijf Monica Geuze B.V. dat eind 2020 over een eigen vermogen beschikt van 1 miljoen euro of gaat Monca afscheid nemen van het pand? En dat zal ze dan zeker met pijn in haar hart doen.

Robbert heeft overigens een eigen appartement gekocht in Voorburg, onder de rook van Den Haag. Al met al toch alles bij elkaar een drama voor Monica, die ook nog samen met haar ex Lars Veldwijk een appartement heeft in Vinkenveen.