Huizen
2 oktober 2017
 

Liegt Wibi Soerjadi? Zie foto's

Piano virtuoos Wibi Soerjadi zei nog niet zolang geleden dat zijn landhuis op de 'Wulperhorst' in Zeist zou zijn verkocht. Uit helemaal niets blijkt dit....

Wibi Soerjadi heeft zijn landhuis in Zeist ingeruild voor het kasteel Pekkedam in het Overijsselse plaatsje Diepenheim. Ook vanuit hier kan hj zijn kamerconcerten blijven voortzetten. Dit kasteel heeft hij niet gekocht, maar gehuurd.

Na de verhuizing vertelde Wibi dat zijn landhuis op landgoed 'Wulperhorst' in Zeist eindelijk zou zijn gekocht. Maar dit blijkt nergens uit. In het officiele Kadaster is daar niets van terug te vinden en ook wanneer men een blik werpt op de site van de makelaar, staat het landhuis nog altijd onder de categorie te koop/ te huur.

Met een vette hypotheek van ruim 4,5 miljoen euro en een nieuw onderkomen dat ook zeer duur zal zijn, rijst wel de vraag waar Wibi dit allemaal van betaald. Een koper voor zijn landhuis lijkt in ieder geval nog niet gevonden.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.