'Ja, het klopt dat we morgen geen gunning kunnen bekendmaken. De onderhandelingen over de gunning zijn nog altijd gaande. Het is nu eenmaal een zeer complexe zaak die tijd en aandacht nodig heeft. We laten een streefdatum dan ook verder maar los, want om iedere keer een andere datum te noemen heeft niet zoveel zin', weet een woordvoerder van de verkopende makelaar aan bekendeburen.nl te melden

Het drama zet zich daarmee voort. Het is en blijft gewoonweg een keihard feit, dat er nog altijd geen koper is gevonden voor het landgoed Wulperhorst van Wibi Soerjadi. Oktober vorig jaar wist bekendeburen al te melden dat het kasteel op landgoed Wulpenhorst van Wibi Soerjadi zou worden verkocht middels een gesloten online inschrijving via het veilinghuis Troostwijk.

Daarop stond te lezen dat men kon bieden vanaf 13 december vorig jaar en de sluitingsdatum 3 februari j.l. zou zijn. Vervolgens zou men op 21 februari de gunning bekend maken ofwel welk bod zou worden geaccepteerd.

Die datum verstreek zonder dat er bekend werd gemaakt aan wie het landhuis was gegund op basis van de online inschrijving. Nee, men was wel in bespreking met diverse partijen, maar tot een besluit was men nog niet gekomen. Er werd een nieuwe datum genoemd: 1 juli a.s.

Ook deze datum wordt dus niet gehaald. De laatste keer dat de makelaar iets over de zaak heeft gemeld op zijn site, dateert alweer van 14 april j.l.. Zolangzamerhand lijkt het er zelfs op dat het landgoed schier onverkoopbaar is.

En dat betekent toch een drama voor de kleine pianovirtuoos. Want ja, als de makelaar nu zelfs geen streefdatum van een gunning meer zal gaan melden, dan is het wel duidelijk wat er werkelijk aan de hand is!