Oktober vorig jaar wist bekendeburen te melden dat het kasteel op landgoed Wulpenhorst van Wibi Soerjadi zou worden verkocht middels een gesloten online inschrijving via het veilinghuis Troostwijk.

Daarop stond te lezen dat men kon bieden vanaf 13 december vorig jaar en de sluitingsdatum 3 februari j.l. zou zijn. Vervolgens zou men op 21 februari de gunning bekend maken ofwel welk bod zou worden geaccepteerd.

Die datum verstreek zonder dat er bekend werd gemaakt aan wie het landhuis was gegund op basis van de online inschrijving. Nee, men was wel in bespreking met diverse partijen, maar tot een besluit was men nog niet gekomen.

In de wandelgangen deed echter het gerucht de ronde , dat er niet 1 behoorlijke bieding zou zijn gedaan. Kortom; het landhuis van Wibi is officieel nog altijd niet verkocht. Sterker nog; de gunningsdatum is nu weer doorgeschoven naar 1 juli a.s.

Of Wibi wacht op een beter bod of de onderhandelingen duren inderdaad wel erg lang. Overigens zou de kleine piano virtuoos per 1 mei zijn landgoed moeten verlaten. Of dat zo is zal snel duidelijk worden.