ZIE HIER DE BEELDEN VAN HET PRACHTIGE PENTHOUSE

Louis van Gaal, tegenwoordig adviseur bij Ajax, heeft zijn zeer luxe appartement aan de Koningin Astrid Boulevard in Noordwijk te koop gezet voor een vraagprijs van 3.998.000 euro.

Dit is dit huis van Louis van Gaal waard en zoveel winst maakt hij

Zelf kocht hij het luxe optrekje in december 2003 en nam er een hypotheek op van 2,4 miljoen euro. Er gloort dus een winst van bijna 1,6 miljoen euro aan de horizon. Het appartement is een lust voor het oog.

Binnen kijken in het appartement van Louis van Gaal

De woonoppervlakte van het appartement bedraagt 214 vierkante meter en in totaal zijn er drie kamers, waaronder twee slaapkamers en één badkamer die ook is voorzien van een sauna. Uiteraard is de luxe woon/ eetkeuken voorzien van diverse hoogwaardige apparatuur.

De woonkamer heeft een schuifpui naar 1 van de drie balkons met een prachtig uitzicht op de Zuidduinen en een natuurgebied. Een ander zonneterras kijkt zowel op de zee als op het strand.

Door de vele ramen komt de zon altijd wel ergens binnen en daarmee is het appartement erg licht. Verder biedt de garagebox plaats aan twee auto's. Het hele appartement is voorzien van vloerverwarming en domotica. Bovendien beschik je als eigenaar ook nog over een privélift naar het appartement.

Zelf kochten Louis en zijn vrouw Truus voor 3,2 miljoen euro dit appartement in Noordwijk, verbonden aan Huis ter Duin en welke beschikt over een helikopter landplaats.