Mariska Hulscher, tegenwoordig werkzaam als redactrice bij het programma 'Pauw' heeft haar villa in Baarn weer in de verkoop gezet en wel voor een vraagprijs van 675.000,-- euro. In totaal is Mariska nu al 50.000,-- euro in prijs gezakt.

Ze begon met een vraagprijs va 725.000,-- euro om niet veel later te zakken naar 7 ton euro. Helaas bood dat geen soelaas en haalde zij haar woning uit de verkoop. Mariska hoopt nu met een nieuwe prijsverlaging eindelijk een koper te vinden.

Zelf kocht ze haar optrekje in juni 2007 voor 613.000,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 7 ton euro. Winst zat er dus zeker niet meer in. Een eventuele koper zou voor zijn geld een villa met een totale woonoppervlakte van 148 vierkante meter hebben gekregen. In totaal zijn er 6 kamers, waaronder 5 slaap- en 1 badkamer.

Dit alles verdeeld over twee woonlagen, een vliering en een kelder. De keuken is een lust voor het oog en beschikt over alle denkbare luxe inbouwapparatuur. De achtertuin, die is aangelegd door een tuinarchitect is 60 vierkante meter groot en ligt op het zuiden.