Huizen
21 mei 2014
 

Mariska Hulscher zet haar schitterend ingerichte luxe villa te koop. Zie foto's!

Baarn (UT) - Mariska Hulscher heeft blijkbaar verhuisplannen, want ze heeft haar schitterend ingerichte villa in Baarn te koop gezet.

Mariska Hulscher heeft haar villa in  Baarn te koop voor een prijs van 699.000,-- euro. Het is vrijstaande villa met een totale woonoppervlakte van 148 vierkante meter. In totaal zijn er 6 kamers, waaronder 5 slaap- en 1 badkamer.

Dit alles verdeeld over twee woonlagen, een vliering en een kelder. De keuken is een lust voor het oog en beschikt over alle denkbare luxe inbouwapparatuur. De achtertuin, die is aangelegd door een tuinarchitect is 60 vierkante meter groot en ligt op het zuiden.

De auto kan worden geparkeerd in een vrijstaande stenen garage. Uiteraard ontbreekt in de villa van Mariska ook niet de romantische openhaard. Zij kocht dit optrekje in juni 2007 voor een prijs van 613.000,-- euro en heeft er een hypotheek op rusten van 700.000,-- euro. 

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.