Huizen
4 oktober 2017
 

Mega korting op appartement van Reinout Oerlemans. Zie foto's

Reinout Oerlemans heeft al 5 maanden zijn appartement in Amsterdam te huur staan en zelfs verlaging van 25% van de huurprijs biedt geen uitkomst.

Reinout Oerlemans heeft al vijf maanden lang zijn tweekamer appartement in Amsterdam Zuid te huur staan. Het lukt hem maar niet om een huurder te vinden. En dat ondanks het feit dat hij de gevraagde huur al met 25% heeft verlaagd.

Reinout begon met een huurprijs van 2000,-- euro per maand en deze prijs heeft hij al verlaagd naar 1500,-- euro per maand. Waar eerst nog een waarborgsom van 4000,-- euro moest worden betaald, is dit bedrag al belandt op 3100,-- euro.

Het gaat hier om een prachtig gerenoveerde bovenwoning met een totale woonoppervlakte van 62 vierkante meter.

Totaal twee kamers, waaronder een slaap- en een badkamer. De keuken is luxe en voorzien van diverse inbouwapparatuur. De slaapkamer heeft openslaande deuren naar het Franse balkon, terwijl je door de vele raampartijen vanuit de woonkamer een prachtig uitzicht hebt.

Voor het parkeren van de auto is een parkeervergunning van de gemeente nodig. Overigens staat het miljoenen landhuis van Reinout in Laren ook nog altijd te koop.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.