Influencer Monica Geuze heeft een nieuwe liefde gevonden in voetballer James Lawrence. Het was haar vriend Robbert Rodenburg, die een foto van de twee op Instagram en later heeft zij het bevestigd aan RTL Boulevard.

Het is niet de eerste keer dat Monica sneuvelt voor een voetballer. Eerder had zij een relatie met voetballer Lars Veldwijk. Samen zijn zij de ouders van dochtertje Zara- Lizzy die in 2018 werd geboren.

FC NURNBERG

Haar nieuwe minnaar James Lawrence voetbalt op dit moment als verdediger bij de Duitse voetbalclub FC Nurnberg. Hij geeft overigens zijn opleiding o.a. bij het Ajax Cruijff Institute gehad.

WONING JAMES LAWRENCE

 Als hij naar Nederland komt, hoeft hij niet te logeren in een hotel of verplicht in te trekken bij Monica. Een paar jaar geleden kocht hij in Amsterdam een driekamer appartement voor de prijs van 540.000 euro en waar James een hypotheek op liet vestigen van 573.750 euro. De woonoppervlakte bedraagt 58 vierkante meter. Genoeg voor iemand alleen. Op de foto's is zijn woning te zien

AFSTAND

Bekendeburen ging eens na hoever het liefdespaar van elkaar af woont. Van deur tot deur is dat slechts 7 minuten. ( per auto). De ene keer kunnen ze dus de nacht doorbrengen in de woning van Monica en de andere keer bij James.

.