Al sinds 2021 heeft Monica Geuze geprobeerd haar appartement in Vinkeveen, dat ze ooit kocht met haar ex-vriend Lars Veldwijk, te verkopen. Ze begon met een vraagprijs van 695.000 euro om tenslotte te zakken naar 648.000 euro.

Verkoopprijs appartement Monica Geuze

Uiteindelijk is het appartement na twee jaar verkocht en wel tegen een prijs van 610.000 euro. Dat betekent niet meer en minder dan dat Monica, zeker t.o.v. de eerste vraagprijs, fors heeft moeten inleveren.

Zelf kocht zij het optrekje in 2018 voor een prijs van 550.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen voor hetzelfde bedrag. Daarnaast verstrekte haar eigen BV een hypotheek van 60.000 euro. 

Binnen kijken in het verkochte appartement van Monica Geuze?

Wat krijgt de koper voor zijn of haar geld? Een exclusief, totaal gerenoveerd luxe appartement met een woonoppervlakte van 157 vierkante meter.

Het aantal kamers bedraagt drie, waaronder twee slaapkamers en 1 badkamer, verdeeld over twee woonlagen. De keuken, met kookeiland, is luxe en voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Ook is er een eetkamer met openslaande deuren naar het dakterras van 156 vierkante meter. Kortom; zoals je op de foto's kunt zien een schitterend appartement.

Zoveel winst maken Monica en Lars

Op basis van de hypotheken blijft er dus een winst over van 40.000 euro en dat is 20.000 euro minder dan gedacht. Bovendien dan daar de kosten van bijvoorbeeld de makelaar nog af. Er blijft dus weinig over voor Monica en Lars.

Waar woont Monica Geuze nu?

Lars Veldwijk voetbalt nog steeds en is na zijn ontslag bij het Zuid-Koreaanse Suwon FC wegens rijden onder invloed als echte voetbalnomade op zoek naar zijn volgende club. Monica Geuze woont nu in een pand in Amsterdam Oud-Zuid dat ze voor 1,6 miljoen euro kocht.