Op het moment dat Gretta Duisenberg een bod had op haar stadsvilla in Amsterdam, had ze eindelijk een reden om even opgelucht adem te kunnen halen. Maar de pret is van korte duur, want het bod heeft uiteindelijk niet het gewenste resultaat opgeleverd.

En dat ondanks een aantal stevige prijsverlagingen. Gevolg is dat de weduwe van de overleden president van de Nederlandse en Europese Centrale Bank Wim Duisenberg, haar stadsvilla weer in de verkoop heeft gezet en we;l tegen de laatste vraagprijs van 1.995.000,--

Zelf kocht ze de villa in 2007 voor de prijs van 1.850.000,-- euro. Een hypotheek had zij hier niet voor nodig. Maar wat krijgt de aspirant- koper voor zijn of haar geld? Die krijgt een stadsvilla met een woonoppervlakte van 264 vierkante meter.

Het totaal aantal kamers bedraagt drie, waaronder een slaapkamer en twee badkamers, verdeeld over twee woonlagen. Koken kan in de luxe open keuken met kookeiland en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.

De benedenverdieping is ingericht als kantoor. Verder is er een patio/ atrium aanwezig van29 vierkante meter, gelegen op het noorden en een binnentuin met Koi-vijver. Voor het parkeren van de auto is een vergunning nodig.