Huizen
30 december 2017
 

Stadsvilla Gretta Duisenberg alsnog verkocht. Zie foto's

Recent zette Gretta Duisenburg haar stadsvilla in Amsterdam na een mislukte verkoop weer te koop. Maar gelukkig kwam er snel een koper

Na twee jaar van prijsverlagingen en een mislukte verkoop is de stadsvilla van Gretta Duisenberg eindelijk dan toch verkocht. De laatste vraagprijs bedroeg 1.995.000,-- euro en rond die prijs zou de stadsvilla in Amsterdam zijn verkocht.

Zelf kocht ze de villa in 2007 voor de prijs van 1.850.000,-- euro. Een hypotheek had zij hier niet voor nodig. Gretta maakt dus nog altijd een leuke winst van bijna 150.000,-- euro. Maar wat krijgt de koper voor zijn of haar geld? Die krijgt een stadsvilla met een woonoppervlakte van 264 vierkante meter.

Het totaal aantal kamers bedraagt drie, waaronder een slaapkamer en twee badkamers, verdeeld over twee woonlagen. Koken kan in de luxe open keuken met kookeiland en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.

De benedenverdieping is ingericht als kantoor. Verder is er een patio/ atrium aanwezig van29 vierkante meter, gelegen op het noorden en een binnentuin met Koi-vijver. Voor het parkeren van de auto is een vergunning nodig.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.