Om zo af en toe te kunnen genieten met zijn vrouw,, kinderen en kleinkinderen heeft Louis van Gaal een leuke recreatie bungalow gekocht in het Gelderse plaatsje Otterlo. Het plaatsje ligt op een steenworp afstand van het Nationale Park De Hoge Veluwe, waar het heerlijk wandelen is.

Louis betaalde hiervoor rond de 160.000,-- euro en vanzelfsprekend hoefde hij niet aan te kloppen bij de bank voor een hypotheek. De bungalow ligt op het droompark 'De Zanding'. De bungalow heeft een woonoppervlakte van 75 vierkante meter.

Het totaal aantal kamers bedraagt drie, waaronder twee slaapkamers en een badkamer. Verder is een luxe keuken, voorzien van diverse inbouwapparatuur. En ook nog eens een buitenterras met buitenhaard, zodat het ook in de winter prettig vertoeven is.

Het optrekje ligt aan het water. Het park beschikt over een strand, natuurmeer en een overdekt zwembad. Ideeal voor de kleinkinderen. Tuin is rondom en voor de auto is er een eigen parkeerplaats. Uiteraard zal Louis deze bungalow ook wel verhuren.