Cornald Maas, goede vriend van Linda de Mol, heeft in vrij korte tijd zijn wevershuisje in Amsterdam weten te verkopen voor een prachtige winst. Hij woont hier al dertig jaar, maar gaat nu samenwonen met zijn vriend.

Cornald zette zijn woning, een rijksmonument, recent te koop voor een vraagprijs van 795.000 euro. Zelf kocht hij de woning in 1991 voor een prijs van iets minder dan 84.000 euro.

Hij liet er in 2014 een hypotheek op vestigen van 250.000 euro, waarschijnlijk bedoeld voor de renovatie van het huisje. Dat betekent dat indien Cornald de woning op de vraagprijs heeft verkocht hij een winst maakt van tenminste 550.000 euro. Kassa!!

Wat krijgt de koper voor zijn of haar geld? De woonoppervlakte bedraagt 81 vierkante meter. Totaal zijn er drie kamers, waaronder twee slaapkamers en 1 badkamer.

Deze zijn verdeeld over vier woonlagen. Ook is er nog een atrium/ patio van drie vierkante meter. In het souterrain bevindt zich een werkkamer, op de beletage vind je de woonkamer met in het achterhuis de keukem met badkamer.

Op de eerste verdieping is een slaapkamer en dan is er nog de zolder. Het pandje is zeer goed onderhouden, maar goedkoop is het niet. Op loopafstand is o.a. het Rijksmuseum.

ZIE HOE ERICA MEILAND DOOR RAPPER MET BIJL WORDT BEDREIGD

ZO GAAT JAIMIE VAES LIL KLEINE UITMELKEN