HIER DE BEELDEN VAN DE VILLA VAN BOEF

Zoals bekend woont rapper Boef, echte naam Sofiane Boussaadia, tegenwoordig in Dubai. Buiten dat hij al zijn huizen heeft verkocht, is dat nog niet gelukt met de prachtige vrijstaande villa in Almere, die Erik Kuster- mized in 2019 is ingericht.

PRIJSVERLAGING VILLA BOEF

Aanvankelijk zette Boef de villa te koop voor een vraagprijs van 2.150.000 euro., maar dat blijkt nu te hoog gegrepen. De rapper heeft de vraagprijs verlaagd naar 1.995.000 euro of hij geeft een korting van 155.000 euro.

WINST

Uiteraard blijft er nog wel winst over. Hij kocht de villa in 2019 voor 1.430.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 1,6 miljoen euro. Er gloort dus nog altijd, op basis van de hypotheek, een mogelijke winst van bijna vier ton euro. Kassa!

INDELING VILLA BOEF

Wat krijgt de koper. Die koopt een deels gestoffeerde villa met een woonoppervlakte van 325 vierkante meter, met een uitgebreid lichtplan/ domotica. Het aantal kamers bedraagt acht, waaronder drie slaap- en twee badkamers.

Dit alles is verdeeld over twee woonlagen. Koken kan in zeer luxe woonkeuken, die is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur en openslaande deuren heeft naar een terras en de parkachtige achtertuin.

De achtertuin kent een vijver en meerdere terrassen. Er kunnen twee auto's worden geparkeerd in de aangebouwde vrijstaande garage..Een blikvanger is op zeker de prachtige thuisbioscoop.

ENERGIELABEL

De villa heeft energielabel A en dat betekent dat de villa zeer energiezuinig is.