Voordat Bondscoach Ronald Koeman zich kan voorbereiden op het EK 2024 lijkt er eerst een verhuizing aanstaande. De oud-voetballer en voormalig trainer van onder meer Feyenoord, Ajax en FC Barcelona heeft namelijk een prachtige villa in Laren gekocht.

WAAR WOONT RONALD KOEMAN?

Bondscoach Ronald Koeman is weer teruggekeerd naar het Gooi, Hij kocht recent deze prachtige villa in Laren voor een koopsom van 3,4 miljoen euro en liet er een hypotheek op vestigen van 3.260.000 euro. Klaarblijkelijk keerde hij terug op de beslissing die hij nam toen hij in 2021 zijn villa in Naarden verruilde voor een dubbel bovenhuis in Amsterdam.

BINNEN KIJKEN BIJ DE BONDSCOACH?

De villa heeft een woonoppervlakte van maar liefst 270 vierkante meter en telt in otaal vier kamers, waaronder twee slaap- en twee badkamers. Uiteraard is de keuken zeer luxe en voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur.

Evenals zijn in zijn vorige villa in Naarden kan Ronald baantjes zwemmen in het binnenzwembad en is er ook een sauna. De auto kan worden geparkeerd in de eigen garage. De tuin is rondom inclusief zonneterras.

Buiten deze villa bezit Koeman ook nog dit penthouse in Noordwijk.

HOEVEEL VERDIENT RONALD KOEMAN MET ZIJN HUIZEN?

Als de bondscoach zijn spelers net zo selecteert als zijn huizen moet het op het EK wel goed komen. In september 2021 verkocht Koeman namelijk zijn villa in Naarden voor 2.775.000 euro. Op deze villa met zwembad wist hij met de verkoop een winst te scoren van 624.000 euro.

Daarnaast verkocht hij recent zijn dubbele bovenhuis in Amsterdam met een winst van 310.000 euro, dus de spaarrekening is alleen nog maar vetter en vetter geworden.

voor meer voetbalnieuws ga naar voetbalflitsen.nl

voor meer sportnieuws ga naar sportnieuws.nl