Gisteren 15 april 2024 kreeg Femke Bol bij de notaris de sleutels overhandigd van haar nieuwe twee onder 1 kapwoning in Heelsum. Het is haar eerste koopwoning. Hier gaat ze samenwonen met haar vriend Ben Broeders met wie ze al sinds 2021 een relatie heeft.

KOOPSOM HUIS FEMKE BOL

Ben is een Belgische atleet die is gespecialiseerd in het polsstokhoogspringen. Femke kocht echter de woning op haar eigen naam voor een koopsom van 615.000 euro. Dat terwijl de vraagprijs op 579.000 euro lag. Femke betaalde dus 36.000 euro meer.

EIGEN GELD FEMKE BOL

En dat is niet het enige: ze liet er een hypotheek op vestigen van 4 ton euro ofwel Femke betaalde 215.000 euro uit eigen middelen. Hiervoor krijgt ze dus een prachtige twee onder 1 kapwoning in een van de mooiste straten van Heelsum.

INDELING WONING FEMKE BOL

De woonoppervlakte bedraagt 166 vierkante meter en in totaal beschikt Femke over zes kamers, waaronder vier slaap, 1 bad- en 1 tuinkamer. Dit alles is verdeeld over drie woonlagen en een kelder.

De riante en luxe keuken is niet alleen voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur, maar ook van een kookeiland. De tuinkamer geeft toegang tot de zijtuin. De auto kan overigens op eigen terrein worden geparkeerd.

Ook beschikt de woning over vloerverwarming en 21 zonnepanelen. Hoe ligt het optrekje van Femke?  De prachtige bossen van het landgoed Quadenoord, het Renkumse Beekdal en de uiterwaarden van de Nederrijn bevinden zich op korte afstand.

Kortom een droomhuis en wellicht het begin van een gezinnetje stichten.

ga voor meer sportnieuws naar sportnieuws.nl