ZIE HIER DE RONDGANG DOOR HET APPARTEMENT

VRAAGPRIJS APPARTEMENT THEO BERT POT

BinnensteBuiten binnenhuis architect Theo Bert Pot heeft zijn schitterende Haagse appartement te koop gezet voor een vraagprijs van 795.000 euro. Zelf kocht hij het appartement augustus 2022 voor een prijs van 510.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 610.500 euro.

WINST

Er gloort dus een mogelijke winst van 184.500 euro aan de horizon. Dit appartement is zo mooi, dat je superlatieven tekort komt. Logisch ook, want partner Jelle is interieur architect. De koper krijgt echt waar voor zijn of haar geld.

INDELING APPARTEMENT

Het appartement ligt op de derde etage en is bereikbaar per lift. De woonoppervlakte bedraagt 142 vierkante meter en in totaal beschikt het appartement over vier kamers, waaronder twee slaap- en 1 badkamer.

Het uitzicht is door de hoge ramen riant. De woonkamer is bijna zeven tot acht meter breed. In het oog valt ook de schitterende open keuken met een groot eiland. Zo is marmeren dekblad voorzien van doorschijnende onderverlichting.

Uiteraard is de keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. De eigen berging bevindt zich in de kelder. Het energielabel is C. Het is echt een bijzonder spectaculair gestyled appartement.