NOS sportcommentator Tom Egbers, die nog altijd thuis zit vanwege grensoverschrijdend gedrag, heeft zijn benedenwoning in de Amsterdamse Rivierenbuurt te huur gezet.

Zoveel vraagt Tom Egbers voor het huren van zijn huis

Tom kocht het optrekje voor een bedrag van 530.000 euro en er rust geen hypotheek op de woning. Als je deze woning wilt huren van Tom Egbers kan dat voor een bedrag van 2.200 euro per maand. Ook zal je een eenmalige waarborgsom van 4.400 euro moeten betalen.

Ben jij benieuwd wat je daarvoor krijgt?

Indeling woning Tom Egberts

Tom zou het huis deels hebben opgeknapt en het ziet er dan ook zeer netjes uit. Het is een heel verschil met hoe de woning eruit zag toen Tom en zijn echtgenote hem kochten. De woning, een beschermd stadsgezicht, heeft een woonoppervlakte van 60 vierkante meter en telt in totaal drie kamers, waaronder twee slaapkamers en één badkamer.

De keuken is luxe en voorzien van diverse inbouwapparatuur. De woning wordt zowel gestoffeerd alsmede gemeubileerd verhuurd. Het gaat hier om een tijdelijke huur van twee jaar. Zonnen kan heerlijk in de achtertuin van 38 vierkante meter, welke op het zuiden ligt.

Is Tom Egberts uit zijn huis gezet?

Dit pand is duidelijk een beleggingspand. Je hoeft dus niet bang te zijn dat Tom uit zijn huis gezet is. De bekende sportpresentator woont zelf samen met zijn vrouw Janke Dekker in dit huis in het Gooise Huizen.