Begin dit jaar wist bekendeburen.nl te melden, dat de relatie tussen TV kok Hugo Kennis (van het RTL programma "Eigen Huis en Tuin" dat hij samen met Froukje de Both presenteert) en zijn vriend Sander na 6 1/2 jaar tot een einde was gekomen.

Uiteraard moest er financieel worden afgerekend en de twee kwamen overeen dat Hugo het huis mocht behouden, maar zijn (ex-)verloofde Sander wel een bedrag van 106.425 euro moest betalen.

Zo veel huur vraagt Hugo Kennis voor zijn villa

Waarschijnlijk doet de villa nog teveel aan Sander denken en zette Hugo de villa in Oostzaan daarom te huur voor een vraagprijs van 4.000 euro per maand. Ook moet de huurder een eenmalige waarborgsom betalen van 8.000 euro. Het is hem na een paar maanden gelukt om een huurder te vinden die nu in de keuken van de bekende kok mag koken.

Dit krijgt de huurder van de TV-kok

Voor dit geld krijgt de huurder een mooie villa met een woonoppervlakte van 215 vierkante meter. Totaal zijn er 6 kamers, waaronder vijf slaapkamers en 1 badkamer. Uiteraard is de keuken van alle gemakken voorzien.

Rondom de villa ligt een tuin en de achtertuin met o.a. fruitbomen is maar liefst 600 vierkante meter groot. Hugo zelf zal wellicht in zijn appartement in Amsterdam zijn gaan wonen. Dit kocht hij in 2016 voor 236.000 euro.