Dinand Woesthoff en zijn gezin gaan definitief op Ibiza wonen en moesten daarom van hun pand af in Den Haag. Het pand, een Rijksmonument dat is gebouwd in 1893, kocht de zanger nog maar twee jaar geleden voor de prijs van 1,9 miljoen euro.

Hij heeft er een hypotheek op laten vestigen van 1,7 miljoen. Hij zou de villa hebben verkocht rond de 2,7 miljoen euro, zodat Dinand een winst maakt van 1 miljoen euro.

Wat krijgt de koper zijn geld? De villa heeft een woonoppervlakte van 316 vierkante meter en telt in totaal twaalf kamers, waaronder vijf slaapkamers en drie badkamers.

Dit alles is verdeeld over drie woonlagen en een kelder Er is een ruime keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, die verbonden is aan de eetkamer.

De riante voortuin ligt op het zuidoosten, maar ook is er een balkon waar Dinand en Lucy heerlijk kunnen zonnen. Het pand straalt grandeur uit en is een echt e “familiehuis”. 

Het huis wordt omgeven door groen. Aan de overkant ligt het in Den Haag bekend “Westbroekpark”, maar ook het strand is niet ver weg. Dat zullen hij en zijn vrouw Lucy niet missen, want op Ibiza woon je nooit ver weg van de zee en het strand