In nog geen drie weken tijd heeft Dirk Kuijt een koper gevonden voor zijn riante villa in Noordwijk, die hij vanwege een scheiding te koop had gezet voor een bedrag van 6,9 miljoen euro. De officiele verkoopprijs is overigens nog niet bekend.

Op de villa rustte slechts een hypotheek van 2 miljoen euro. Zeker is dat Dirk een winst heeft gemaakt van 4 miljoen euro en dat mag een mooi resultaat heten. Op dit moment woont hij samen met nieuwe liefde in een huurappartement in Oegstgeest, maar nu de villa is verkocht zal hij wel op huizenjacht gaan.

En wat krijgt de koper voor zijn of haar geld? De villa heeft een totale woonoppervlakte van maar liefst 927 vierkante meter.mHet totaal aantal kamer bedraagt 14, waaronder zeven slaapkamers en drie badkamers, verdeelt over drie woonlagen. Koken kan in de ultra luxe keuken met alles erop en eraan.

En dan alle extra's: een fitnessruimte, een prive bar, een bioscoop, een jacuzzi, een wijnkelder, een voetbalveldje en een zwembad. Daarbij komt nog dat de villa op een steenworp afstand is gelegen van het strand. Een goede koop dus en Dirk weer miljoenen rijker.

Of zijn ex vrouw Gertrude meedeelt in de winst is niet zeker, want de twee waren getrouwd onder huwelijkse voorwaarden. Maar dat komt wel goed.