Vivian Reijs, de ex vrouw van John Ewbank, kan haar geluk op dit moment niet op. Een huwelijk, haar oude huis verkocht en nu samen met haar grote liefde Dirk Hoorn genieten van hun liefdesnestje, dat evenals Vivian's oude huis, is het Gooise Laren ligt.

Zij kochten hun riante dubbele landhuis voor een prijs van 750.000,-- euro en namen er een hypotheek op van 8 ton euro. Je moet natuurlijk wel heel zeker van elkaar zijn, om samen zo'n duur huis te kopen. Maar Vivian heeft geen moment getwijfeld en zelfs haar eigen huis verkocht, terwijl ze deze nog geen jaar geleden had gekocht.

Hun liefdesnestje heeft een woonoppervlakte van 165 vierkante meter en telt in totaal 6 kamers: 5 slaapkamers en een badkamer.Het is een dubbel landhuis. De riante woonkamer is voorzien van een open haard.

De luxe woon/ eetkeuken is uiteraard van alle denkbare inbouwapparatuur voorzien. In de achtertuin bevindt zich nog een hobbyruimte. Het huis is dus groot genoeg voor als Vivian en Dirk gezinsuitbreiding willen.