Op 26 mei j.l. overleed de markante en spraakmakende programmamaker en verslaggever Willibrord Frequin. Zijn vrouw Gesina, met wie Willibrord in 2019 trouwde, heeft het huis in het Gooise Laren nu te koop gezet.

De vraagprijs was 595.000 euro. Zelf kocht Willibrord het optrekje in 2003 voor 294.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 330.000 euro.

Maar het huis is uit de verkoop gehaald. Volgens geruchten zou de reden zijn dat Gesina toch heeft besloten om er te blijven wonen. Het huis staat inmiddels ook op haar naam. En waarom niet?

Het is tenslotte een mooie eengezinswoning met een woonoppervlakte van 132 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt acht, waaronder 4 slaapkamers en 1 badkamer.

Dit alles verdeelt over drie woonlagen. Koken kan in de open luxe keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De keuken heeft openslaande deuren die toegang geven tot de achtertuin.

De achtertuin is 120 vierkante meter groot en is gelegen op het zuidwesten. Het huis heeft een prachtig vrij uitzicht en ligt in het dorp Laren.