ZIE HIER DE BEELDEN VAN HET HUIS VAN WILLIBRORD 

Op 26 mei 2022 overleed de markante en spraakmakende programmamaker en verslaggever Willibrord Frequin. Zijn vrouw Gesina, met wie Willibrord in 2019 trouwde, heeft het huis alsnog te koop gezet.

Vraagprijs huis Willibrord Frequin

Vorig jaar zette zij kort na zijn overlijden het huis ook te koop, maar besloot alsnog te blijven wonen en haalde de woning uit de verkoop. De vraagprijs lag toen op 595.000 euro. Nu heeft de weduwe, anderhalf jaar later, toch besloten de woning, waar zij lief en leed met Willibrord heeft gedeeld, te verkopen en vraagt er nu 640.000 euro voor.

DIT IS DE WINST VOOR WEDUWE WILLIBRORD FREQUIN

Zelf kocht Willibrord het optrekje in 2003 voor 294.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 330.000 euro. Bij verkoop op de vraagprijs blijft er dus een mooie winst van ruim 310.000 euro over. Wat krijgt de koper voor deze prijs voor zijn of haar geld?

INDELING WONING WILLIBRORD FREQUIN

Een mooie eengezinswoning met een woonoppervlakte van 132 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt acht, waaronder 4 slaapkamers en 1 badkamer.

Dit alles verdeelt over drie woonlagen. Koken kan in de open luxe keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De keuken heeft openslaande deuren die toegang geven tot de achtertuin.

De achtertuin is 120 vierkante meter groot en is gelegen op het zuidwesten. Het huis heeft een prachtig vrij uitzicht en ligt in het dorp Laren.