Monica Geuze heeft haar appartement in Vinkeveen, dat zij in 2018 kocht met haar toenmalige vriend Lars Veldwijk, te koop gezet voor  een vraagprijs van 648.000 euro. Vorig jaar vroeg Monica nog 695.000 euro.

Dit kostte het appartement van Monica Geuze in Vinkeveen

Zelf kocht zij, samen met voetballers Lars Veldwijk, het optrekje in 2018 voor een prijs van 550.000 euro en liet er een hypotheek van hetzelfde bedrag op vestigen plus een hypotheek van 60.000 euro verstrekt door haar eigen BV. Als Monica Geuze haar huis nu kan verkopen voor de vraagprijs wacht haar dus een winst van 38.000 euro, die ze zal moeten delen met haar ex Lars Veldwijk. Nu zal dat geen probleem zijn, want wij meldden al eerder dat Monica Geuze er warmpjes bij zit.

Monica Geuze scheidingsappartement

Wat krijgt de koper voor zijn of haar geld? Een exclusief totaal gerenoveerd luxe appartement met een woonoppervlakte van 157 vierkante meter.

Het aantal kamers bedraagt drie, waaronder twee slaapkamers en 1 badkamer, verdeeld over twee woonlagen. De keuken, met kookeiland, is luxe en voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Ook is er een eetkamer met openslaande deuren naar het dakterras van 156 vierkante meter. Kortom; een schitterend appartement. Zelf woont Monica in een riant pand in Amsterdam.