Na twee zoeken is het Wibi Soerjadi niet gelukt om een koper te vinden voor zijn riante landhuis op het landgoed Wulpenhorst in Zeist. Tegen welke prijs Wibi het landhuis in de verkoop had staan, is nooit bekend gemaakt.

Geinteresseerden moesten zich maar melden bij de makelaar en dan zou deze het geheim van de prijs onthullen. Dat deze nooit bekend is geworden zegt genoeg over de belangstelling. Een aantal makelaars in het Gooi wisten bekendeburen, al kort nadat Wibi zijn Micky Mouse huis in de verkoop had gezet, te vertellen dat een koper zeer moeilijk te vinden zou zijn.

Het grootste probleem is dat het landhuis niet op eigen grond staat, maar wordt gepacht. En dan ook nog eens voor het lieve sommetje van 50.000,-- euro per jaar. Verder wisten deze makelaars te melden dat, indien Wibi al een koper zouden weten te vinden, een prijs van maximaal 2,5 miljoen het hoogst haalbare zou zijn.

En dat terwijl Wibi een hypotheek op zijn landhuis heeft rusten van iets meer dan 4,5 miljoen euro. Een forse restschuld hing hem dus boven het hoofd. Maar blijkbaar heeft de kleine piano virtuoos eieren voor zijn geld gekozen en het landhuis uit de verkoop  gehaald.