Douwe Bob heeft zijn woonboot, de Svalbard, te koop gezet voor een vraagprijs van 1.375.000 euro. Zelf kocht hij het woonschip dat zich het best laat omschrijven als 'drijvend juweeltje' in 2019 voor het bedrag van 1.050.000 euro en liet er voor hetzelfde bedrag een hypotheek op vestigen.

Zoveel winst kan Douwe Bob scoren met zijn woonboot

De oorspronkelijke vraagprijs van de woonboot van Douwe Bob lag op 1.275.000 euro dus kan Bob goede zaken doen. Wanneer hij zijn schip voor de vraagprijs weet te verkopen scoort hij namelijk een winst van 325.000 euro. Als dit lukt maakt hij wederom een financiële huizenklapper, want eerder verkocht Douwe Bob dit huis al voor de hoofdprijs.

Indeling woonboot Svalbard

Wat krijgt de koper? Die krijgt voor zijn of haar geld een prachtige woonboot met een woonoppervlakte van 321 vierkante meter met in totaal zes kamers (vijf slaapkamers en een badkamer).

Dit alles verdeeld over twee woonlagen en een kelder. Tevens is er een zeer luxe keuken aan boord die van alle gemakken is voorzien. De koper kan er zo een Bed & Breakfast beginnen. Alle voorzieningen hiervoor zijn aanwezig.

Woonboot met sauna en jacuzzi

Aan boord bevindt zich ook een sauna en een jacuzzi. Het schip is ook voor de komende 10 jaar onderhoudsvrij. Liggeld zou zo'n 1650 euro per jaar bedragen.

Waar woont Douwe Bob nu?

Overigens is Douwe Bob zelf al van boord af, want recent kocht hij dit prachtige herenhuis in Abcoude, waar al meer bekende buren wonen.