Rapper Lil Kleine, artiestennaam voor Jorik Scholten, heeft al eerder het besluit genomen om zijn prachtige grachtenpand te gaan verkopen. Nu blijkt dat dit geen vrijwillige keuze was.

Gedwongen verkoop van appartement aan de grachten van Lil Kleine

Wat blijkt? Vanaf 19 januari 2024 is de docu 'Jorik' van Lil Kleine te zien bij Amazon Prime en daar wordt de reden van de verkoop in feite onthuld. Doordat Sony de handen van hem heeft afgetrokken, is de kleine rapper in de shit geraakt.

"Ik moet 3 miljoen euro terugbetalen”, zegt Lil  wanneer hij in zijn miljoenen kostende pand aan de Prinsengracht een levensgrote ruimte vol merkkleding laat leegruimen. ,"Er hangt heel veel wat ik maar één keer heb gedragen of zelfs nieuwe kleren waar het kaartje nog aan hangt, Dit zal wel wat opleveren.”

En dat terwijl hij in zijn goede tijd een ton euro per maand verdiende en met gemak briefjes van 500 verscheurde of een boetiek in de PC Hooftstraat bezocht om met duizenden euro's aan kleding naar buiten te komen. Bovendien lijken de slechte tijden voor Lil Kleine nog niet voorbij.

Lil Kleine in grote financiële problemen

Ondanks het geld dat hij met de docu verdiende moet hij zijn grachtenpand dus gedwongen te koop zetten om de miljoenen terug te kunnen betalen. Eerder liep hij met het plan zijn optrekje te verhuren voor 10.000 euro per maand, maar die inkomsten kan hij vergeten. Ook het vermogen van de bedrijven van Lil Kleine staat zwaar in de min en na de schandalen rondom de mishandeling van Jaimy Vaes is zijn populariteit ver gedaald. Kortom, de zorgen zijn nog niet voorbij. Zo hard kun je dus vallen!