Rapper Jebroer, artiestennaam voor Timothy Kimman, zette zijn woning in Voorschoten te koop voor 589.000 euro en dat was al 36.000 euro lager dan de oorspronkelijke vraagprijs van 625.000 euro.

VERKOOPPRIJS HUIS JEBROER

Dat is was al een teken dat de prijzen aan het dalen zijn en de verkoper zich moet aanpassen. Jebroer leert dus snel. Uiteindelijk wist hij zijn woning te verkopen voor een prijs van 550.000 euro ofwel driekwart ton lager dan de aanvankelijke vraagprijs.

WINST RAPPER JEBROER

Heeft hij dan helemaal geen winst gemaakt? Dat nog wel. Hij kocht de woning in 2017 voor 370.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 467.500 euro. Afgaande op de hypotheek houdt hij nog een winst over van 82.500 euro.

INDELING HUIS JEBROER

Wat heeft de koper gekregen voor zijn geld? Voor dit geld krijgt de koper een eengezinswoning met een woonoppervlakte van 127 vierkante meter met daarin onder meer vijf slaapkamers en 2 badkamers.

Dit alles is verdeeld over drie woonlagen. Daarbij is er een schitterende luxe half open keuken, voorzien van alle mogelijke inbouwapparatuur. Tevens heeft de keuken een deur naar de achtertuin die 87 vierkante meter groot en is gelegen op het zuid- oosten.

De auto kan worden geparkeerd in de eigen garage.

Overigens kan de koper misschien kennis maken met andere bekende buren in Voorschoten, waaronder deze royal.