Alain CLark, die we o.a. kennen van het nummer "Father and Friend", zette een paar maanden geleden samen met zijn ex vriendin Reva hun grachtenappartement aan de Brouwersgracht in Amsterdam te koop voor een vraagprijs van 1,2 miljoen..

Dit verdient Alain Clark aan de verkoop van zijn huis

Zelf kochten zij het appartement in 2009 voor een prijs van 855.000 euro en lieten er een hypotheek op vestigen van 750.000 euro. Alain heeft het pand onlangs weten te verkopen voor 1.355.000 euro en dat is 155.000 euro boven de vraagprijs.

Dit betekent dat hij met de verkoop van zijn appartement, dat deel uitmaakt van het pand "De Blaue Croon", een winst maakt van exact een half miljoen euro. Uiteraard moet hij dit bedrag delen met zijn ex Reva.

INDELING APPARTEMENT

Wat krijgt de koper? Een zeer bijzonder appartement met een woonoppervlakte van 166 vierkane meter. In totaal zijn er vier kamers, waaronder twee slaap- en 1 badkamer. De riante woonkamer heeft openslaande deuren naar het balkon.

Koken kan in de luxe woonkeuken met kookeiland en diverse inbouwapparatuur. Het pand is gelegen in het Jordaan gebied en ligt op loopafstand van de bekende Noordermarkt. Eerder woonden Katja Schuurman en Thomas Acda in dit pand.