Deze onderwater webcam is de lockdown sensatie van Miami

Ellie en Boukje kochten in 2015 een appartement in Amstelveen voor de prijs van 345.000 euro en lieten er een hypotheek op vestigen van iets meer dan 378.000 euro.

Maar blijkbaar vonden ze het tijd worden om naar een ander huis te gaan zoeken en hebben dit appartement te koop gezet voor een prijs van 595.000 euro. Wat hebben zij de koper voor die prijs te bieden:

Het appartement is gelegen op de beneden verdieping en beschikt over een woonoppervlakte van 115 vierkante meter. De ligging is uitstekend, want het bevindt zich aan de rand van Amsterdamse Bos.

Het aantal kamers bedraagt drie, waaronder twee slaapkamers en 1 badkamer. Leuk is dat beide slaapkamers uitzicht hebben op het Amsterdamse Bos.

Koken kan in de luxe open keuken ,die voorzien is van diverse inbouwapparatuur. Naast de keuken bevindt er zich ook nog een bijkeuken voor o.a. de wasmachine.

De woonkamer van Ellie en Boukje is riant en heeft twee openslaande deuren naar het zonneterras van 16 vierkante meter, gelegen op het zuidwesten. Verder zijn er nog twee franse balkons.

Parkeerprobleem is er ook niet, want de auto kan worden geparkeerd op een privé plaats in de parkeergarage onder het luxe complex. Wel moeten er servicekosten worden betaald. Die bedragen 218,40 euro per maand.

Gelukkig voor de dames hebben ze niet lang op een koper hoeven te wachten. Het appartement is verkocht voor een bedrag van 580.000 euro. Daarmee kunnen ze straks een bedrag van iets meer dan twee ton euro aan winst op hun bankrekening bij laten schrijven.

Haast hoeven ze overigens niet te maken, want de overdracht zal pas in november van dit jaar zijn. Kunnen ze nog even heerlijk genieten van hun smaakvol ingerichte optrekje.

Deze onderwater webcam is de lockdown sensatie van Miami