Bas Nijhuis mag je gerust beschouwen als een BN’er.. Ook al omdat hij regelnatig aanschuift aan de bar van het programma Vandaag Inside. Hij is een vermaard voetbalscheidsrechter, heeft een boek geschreven over zijn fluitervaringen op de (inter)nationale velden, trekt als spreker door het land.

BOERENLEVEN BAS NIJHUIS

Maar het liefst is hij zaterdags de hele dag buiten op het land. “Als je boer bent en je hebt 100 koeien, hard werken en altijd buiten, die vrijheid, echt, dat lijkt me heerlijk.” Al vanaf jonge leeftijd heeft hij een zwak voor het boerenleven.

CABRIO OP WIELEN

Hij verkiest bijvoorbeeld een trekker boven een Porsche. Als hij bij vrienden de buurt op visite gaat, dan komt Bas met de trekker. Niet voor niets noemt hij deze zijn "cabrio op wielen"., De boerderij past dus helemaal bij zijn aard.

voor meer voetbalnieuws ga naar voetbalflitsen.nl

KOOPSOM BOERDERIJ BAS NIJHUIS

Bas kocht de woonboerderij in 2017 voor een bedrag van 650.000 euro en nam er een hypotheek op van 560.000 euro. Hij stak er dus bijna een ton euro eigen geld in. De woonoppervlakte bedraagt 264 vierkante meter en de boerderij staat op een stuk grond van maar liefst 2,7 hectare!.

De huidigee waarde van zijn boerderij wordt gscht op 1 miljoen euro. Het is heerlijk landelijk gelegen en toch op fietsafstand van het centrum van Enschede. Kortom; een heerlijke stek om uit te blazen na een zware wedstrijd te hebben gefloten!