Ben jij ook zo toe aan unieke content en onthullende beelden over de Nederlandse sterren? Wil jij ook als eerste het breaking news over hen weten? Dan hebben wij dé oplossing voor jou:

BB Exclusief. Ons abonnement met unieke Paparazzi-beelden, unieke reportages over de huizen van de sterren en het Breaking News. Ben jij benieuwd? Probeer het abonnement nu de eerste maand gratis.

Wat kun je verwachten?

BB Exclusief: het beste van Bekendeburen.nl, alleen voor jou

Tot nu toe deelden we alle content gratis. Omdat we geen nieuws volgen maar nieuws maken nemen veel partijen onze content graag over. Sommigen vermelden hun bronnen wel, anderen doen dat niet. Dat vinden we eigenlijk onterecht voor onze vele honderdduizenden trouwe volgers. Graag geven wij jou als echte fan van bekendeburen.nl waar je echt recht op hebt: de beste content van bekendeburen.nl, alleen voor jou.

Uiteraard moeten we kosten maken om onze unieke content te blijven maken. Daarom vragen we je om een bijdrage van € 4,95 per maand. Natuurlijk willen we zeker weten dat je vindt dat je waar voor jouw geld krijgt. Daarom kan je, zonder verdere verplichtingen, BB Exclusief de eerste maand gratis* proberen. Graag leggen we je uit wat we je met BB Exclusief bieden.

Wat biedt BB Exclusief mij?

Als abonnee van BB Exclusief krijg je iedere maand minimaal zes posts (als we Breaking News ontdekken brengen we je natuurlijk als eerste op de hoogte en ontvang je gratis extra posts). In deze zes posts zie je:

Exclusieve paparazzi-foto's van BB Exclusief

Onze paparazzi-fotografen werken voor BB Exclusief. De unieke beelden die zij maken zal je dus nergens anders zien. Wij hebben immers de rechten op deze beelden en kiezen ervoor deze alleen met jou te delen.

In het verleden deelden we onze grootste Paparazzi scoops, zoals het moment dat wij Linda de Mol op een hele bijzondere afspraak betrapten of een donker moment in het huwelijk van Chantal Janzen vastlegden openbaar. In de toekomst geniet jij als abonnee exclusief van deze primeurs.

Unieke reportages over de huizen van sterren bij BB Exclusief

De meeste mensen kennen BekendeBuren.nl natuurlijk van het laatste nieuws over de huizen van de sterren. Zo waren we recent nog de eersten die ontdekten waar de nieuwe droomvilla van Leontine Borsato staat. Inmiddels konden al meer dan 300.000 bezoekers de verleiding om een kijkje te nemen in het romantische landhuis van Leontine Borsato niet weerstaan.

Ook melden we het nieuws over de huizen van de sterren al voordat zij zelf weten dat zij een huis gekocht hebben. Zo ontkende "Engelbewaarder" Marco Schuitmaker voor de camera's van Shownieuws glashard dat hij een landhuis had gekocht. Nadat wij hem rechtstreeks benaderden met de keiharde bewijzen herinnerde hij zich de aankoop weer en heeft hij onze ontdekking alsnog bevestigd.

Vanaf nu ontvang jij deze bijzondere scoops alleen als je abonnee bent van BB Exclusief.

Breaking News over de Nederlandse sterren bij BB Exclusief

Bekendeburen.nl is niet alleen bekend bij de bezoekers en vele entertainment-rubrieken die ons nieuws vaak overnemen, maar ook bij de sterren zelf. Daarom kunnen wij regelmatig exclusief Breaking News brengen over en van de sterren zelf.

Zo maakte het team rond Bas Muijs nadat het nieuws over zijn zware mishandeling naar buiten kwam bekend dat hij "de pers" hierover niet te woord zou staan. Bekendeburen.nl was de uitzondering op de regel. Wij konden daarom als enige zijn persoonlijke reactie op alle gebeurtenissen delen.

Ook wisten wij als eerste met foto's te bewijzen dat André Hazes weer bij Monique was na zijn relatie met Anne Rose.

Al dit soort content en beelden exclusief voor jou

Zoals gezegd, de tijd dat iedereen deze unieke content en beelden waar heel Nederland over praat gratis kon bekijken en overnemen voor zijn of haar eigen sites is voorbij. Wij maken deze content en foto's namelijk zelf en hebben daarom ook alle rechten op die beelden en content.

Vanaf nu delen we deze nergens anders dan bij BB Exclusief en daarmee is dit echte nieuws over de sterren alleen voor jou als abonnee van BB Exclusief.

Wil jij genieten van de echt unieke scoops die wij in de toekomst gaan brengen? Neem dan nu voor € 4,95 per maand een abonnement op BB Exclusief en probeer het de eerste maand zonder verplichtingen GRATIS* uit!

* Zodra je je abonneert schrijven wij 1 cent af ter verificatie van jouw rekeninggegevens.