Jean Marie Pfaff en zijn vrouw Carmen hebben hun villa in Brasschaat te koop gezet. Na rampjaar 2023 is het gezin na 50 jaar huwelijk toe aan een nieuwe start.

Rampjaar voor de Pfaffs

Het jaar 2023 was een niet al te best jaar voor de Pfaffs. Carmen had rugproblemen, werd ook nog eens getroffen door een hersenbloeding.en alsof het allemaal nog niet genoeg was stond Carmen ineens oog in oog met drie overvallers in haar villa.

Logisch dat Carmen en Jean Marie een nieuwe start willen maken. Ook al omdat ze dit jaar 50 jaar getrouwd zijn. De Pfaffs hebben dan ook besloten om hun prachtige villa in het Belgische Brasschaat te koop te zetten.

VRAAGPRIJS HUIS JEAN MARIE PFAFF

De villa is ook veel te groot geworden voor Jean Marie en Carmen en ze voelen zich na de overval uiteraard niet meer veilig. De vraagprijs is 965.000 euro en daar krijg je hun prachtige villa voor. Overigens hopen we dat de verkoop soepeler gaat dan de vorige keer, want toen werden de Pfaffs bedrogen met de verkoop van hun villa.

INDELING VILLA VAN DE PFAFFS

De woonoppervlakte bedraagt 377 vierkante meter. Er zijn vier slaap- en twee badkamers plus een tv kamer en een kantoorruimte in de villa te vinden. Koken kan in de leefkeuken die niet alleen van alle gemakken is voorzien, maar ook toegang biedt tot het terras.

HUIS MET ZWEMBAD EN SAUNA

De villa is tevens voorzien van een dubbele inpandige garage, een kelder en zolderruimte die bereikbaar is via een vlizotrap. En natuurlijk is er ook een zwembad en een sauna aanwezig. Dus je kunt nu ook gaan leven als de Pfaffs.

Overigens staat er in Brasschaat nog ten minste één andere villa met een wat luguber verhaal.