Jarenlang vormde de villa van de Pfaffs het toneel van hun succesvolle reality serie. Op het einde van de reeks besloten Jean Marie en zijn vrouw Carmen de villa in de verkoop te zetten voor een bedrag van 2 miljoen euro.

Ze vonden een koper, maar dit bleek het begin van ellende. De man kon niet betalen en uiteindelijk besloot recent de rechtbank de verkoop nietig te verklaren. De Pfaffs zijn nu weer eigenaar en hebben hun optrekje te koop gezet voor een bedrag van 1.095.000,-- euro.

En dat is zomaar 1 miljoen minder dan de vraagprijs van een paar jaar geleden. Voor die prijs krijgt de koper een schitterende villa met een woonoppervlakte van maar liefst 750 vierkante meter.

Buiten een ruime woonkamer zijn er 6 slaapkamers en 4 badkamers in het optrekje. De keuken is een pareltje en in de garage kunnen 5 auto's. Bovendien krijg je voor deze prijs ook nog eens een overdekt zwembad erbij.

Bij het zwembad is ook een jacuzzi. De Pfaffs hopen dat de nieuwe eigenaar er straks net zoveel woonplezier zal hebben, als dat zij die jarenlang hebben gekend.

foto's: Jan van der Heyden