Huizen
1 december 2017
 

Executoriaal beslag lijkt reden tot gedwongen verkoop landhuis Laura Fygi. Zie foto's

Het lijkt er sterk op dat zangeres Laura Fygi en haar man hun geliefde landhuis in het plaatsje Hollandsche Rading gedwongen moeten verkopen, vanwege executoriaal beslag dat op het landhuis rust.

Vorige week werd bekend dat zangeres Laura Fygi met pijn in haar hart haar geliefde Engelse landhuis inclusief koetshuis in de verkoop heeft gezet voor een prijs van 1.995.000,-- euro. Omdat er een hypotheek op rust van iets onder de 1,6 miljoen euro, is de kans groot dat zij een winst maakt van de rond de vier ton euro.

Maar kan zij die wel op haar bankrekening bij laten schrijven? Haar bank heeft namelijk executoriaal beslag laten leggen op het landhuis. Dit is weliswaar een paar jaar geleden, maar op een bepaald moment is natuurlijk het geduld van de bank op.

Om welke bedrag het gaat is niet bekend, maar de verkoop lijkt daardoor wel een gedwongen karakter te hebben. Verkopen is in dit geval gunstiger , dan wanneer de bank het landhuis op de veiling zou brengen.

Dat zou tonnen euro's minder opleveren. Laura en haar man hebben daarom vrijwel zeker gekozen voor verkoop van hun optrekje. De bank zal immers zolangzamerhand haar geld willen zien!

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.