Al zeventien jaar wonen zangeres Laura Fygi en haar man Sjaak, met wie zij al 27 jaar is getrouwd, in dit prachtige Engelse landhuis, et de naam 'Huis op 't Hoogt' in het plaatsje Hollandsche Rading. Buiten het landhuis staat er ook nog een koetshuis op hun grondgebied.

Dit alles staat te koop voor een prijs van 1.995.000,--euro. Zelf kocht ze het landhuis in 2000 voor een prijs van ruim 1,3 miljoen euro en lieten er een hypotheek op vestigen van bijna 1,6 miljoen euro. Een winst van bijna 4 ton euro gloort dus aan de horizon.

De totale woonoppervlakte bedraagt 293 vierkante meter . Het aantal kamers is elf, waaronder zes slaapkamers, twee badkamers, een zitkamer en een bibliotheek. Dit alles verdeeld over vijf woonlagen. De keuken is luxe en zeer ruim en uiteraard voorzien van de benodigde inbouwapparatuur.

Het koetshuis, gelegen in de royale parktuin, beschikt over twee grote verwarmde kantoorruimtes. Het is kortom een fantastisch mooi familiehuis op een zeer uitzonderlijke mooie lokatie. Het zal best wel even moeilijk zijn om hier afscheid van te kunnen nemen.

Op het landhuis rust 1 smet: al sinds 2012 heeft de bank er een executoriaal beslag op laten leggen. Voor welk bedrag is niet bekend.