Kort geleden haalde zangeres Laura Fygi haar landhuis , met koetshuis, uit de verkoop. Deze stond sinds november vorig jaar te koop voor een prijs van 1.995.000,-- euro. Zelf kocht ze het landhuis in 2000 voor een prijs van ruim 1,3 miljoen euro en liet er een hypotheek op vestigen van bijna 1,6 miljoen euro. 

Het landhuis staat weer in de verkoop en wel tegen een vraagprijs van 1.725.000,-- euro ofwel met een korting van 270.000,-- euro. Deze prijsverlaging mag, en zeker in deze markt, zeer spectaculair worden genoemd. Bij deze prijs maakt Laura nog altijd zo'n 125.000,-- euro winst


De totale woonoppervlakte bedraagt 293 vierkante meter . Het aantal kamers is elf, waaronder zes slaapkamers, twee badkamers, een zitkamer en een bibliotheek. Dit alles verdeeld over vijf woonlagen. De keuken is luxe en zeer ruim en uiteraard voorzien van de benodigde inbouwapparatuur.

Het koetshuis, gelegen in de royale parktuin, beschikt over twee grote verwarmde kantoorruimtes. Het is kortom een fantastisch mooi familiehuis op een zeer uitzonderlijke mooie lokatie. Op het landhuis rust 1 smet: al sinds 2012 heeft de bank er een executoriaal beslag op laten leggen. Voor welk bedrag is niet bekend.