KOOPSOM VILLA FRANK RIJKAARD

Frank Rijkaard, die net zijn villa aan de Apollolaan in Amsterdam voor 8,8 miljoen euro te koop heeft gezet, heeft recent voor 3,5 miljoen euro een villa in Amstelveen gekocht, die uiterlijk 1 oktober a.s. bij de notaris zal passeren.

Deze villa die Frank heeft gekocht, stond overigens vorig jaar nog te huur voor 7000 euro. De foto's zijn van de tijd dat de villa te huur stond.

SLOPEN

De vraag is wat Rijkaard met dit nieuwe optrekje gaat doen. Volgens insiders zal hij de villa laten slopen en er een nieuwe villa laten bouwen. Dat hebben Sven Kramer en zijn vrouw Naomi van As een aantal jaren geleden ook gedaan. Zij kochten in 2016 in Amstelveen een boerderij voor 2,125.000 euro, lieten deze slopen en hebben er een prachtige villa laten bouwen. Of gaat hij het totaal laten renoveren?

HUIDIGE INDELING VILLA

Op dit moment heeft de villa van Frank een woonoppervlakte van 252 vierkante meter en in totaal zijn er 10 kamers, waaronder zes slaap- en drie badkamers. Het ligt ook dichtbij het centrum van Amstelveen.

Toch doet Rijkaard er een goede investering mee. Het voordeel wat Frank hier als investeerder in zag om net over de grens van Amsterdam te gaan wonen was het feit dat in Amstelveen alles eigen grondbezit is i.p.v. het steeds duurdere uitmelkende erf pacht systeem en alle extra belastingen die alleen voor Amsterdamse huizen gelden

En heeft al vaker bewezen een goede en slimme zakenman te zijn.