Recent haalde Gordon zijn penthouse in Amsterdam zowel uit de verkoop alsmede uit de verhuur. Zijn penthouse stond op dat moment te koop voor een vraagprijs van 2.995.000 euro en dat is eigenlijk al een tijd lang.

VRAAGPRIJS

Maar wederom heeft hij zijn optrekje in de verkoop gezet en wie had verwacht dat Gordon de prijs zou hebben verlaagd komt bedrogen uit. Weer zet hij het penthouse te koop voor 2.995.000 euro en dan duidt erop dat hij weigert tot een prijsverlaging over te gaan.

Wellicht dat Gordon hiermee probeert het verlies zo beperkt mogelijk te houden. Hij kocht het penthouse voor iets minder dan twee miljoen euro en liet er een hypotheek op vestigen van drie miljoen euro. In eerste instantie vroeg Gordon 3,5 miljoen euro voor zijn luxe optrekje en is uiteindelijk dus gezakt naar 2.995.000 euro. Hiermee blijft het verlies, op basis van de hypotheek, minimaal. Wat krijgt de koper?

INDELING PENTHOUSE GORDON

Het penthouse heeft een woonoppervlakte van 248 vierkante meter en telt vier kamers, waaronder drie slaapkamers en 1 badkamer. De masterbedroom heeft een eigen badkamer. Tevens is er een gastenverblijf. Koken kan hij of zij straks in de zeer luxe leefkeuken met alles erop en eraan. Uiteraard ontbreekt het dakterras met prachtig uitzicht niet en is er een buitendouche en louncheset, maar ook een buitenkeuken met barbecue.

Het gehele penthouse is voorzien van vloerverwarming- en koeling. De auto kan worden geparkeerd in de parkeergarage, waar je overigens twee auto's mag parkeren. Het penthouse is werkelijk een droompaleis.

VERMOGEN GORDON

Nu hoeven we niet direct medelijden te hebben met de zanger met zijn roerige liefdesleven, want eerder ontdekten wij de geheime miljoenen van Gordon. Binnenkort opent hij overigens een nieuwe Blushing zaak in Blaricum. De hele bouw en opening is te zien in een docu soap op SBS.

De producent is zeer verrassend Telegraaf misdaadjournalist John van den Heuvel.