Na haar dood is Kluun er ook blijven wonen met zijn tweede vrouw Natalie. Omdat de twee zijn gaan scheiden heeft Kluun vorig jaar besloten het pand in de verkoop te zetten.

Voor welke prijs hij het pand heeft verkocht is niet bekend. Zeker is wel dat Kluun winst heeft gemaakt. De laatste vraagprijs bedroeg 2.099.000,-- euro, nadat hij begonnen was op een prijs van 2.399.000,-- euro.

Zelf kocht Kluun het huis, samen met zijn overleden vrouw, op 18 december 2000 voor een prijs van 1.542.853,- euro en vestigde er een hypotheek op van 1.756.129,-- euro. Een winst van een paar ton euro heeft de succesvolle schrijver dus zeker gemaakt.

Op dit moment woont Kluun op deze waanzinnig luxe watervilla op de Amstel die hij kocht voor een prijs van 817.500,-- euro. De woonboot is 18 meter lang en 7 meter breed.

De totale woonoppervlakte waarover Kluun beschikt is 220 vierkante meter verdeeld over twee woonlagen. Beneden bevinden zich niet alleen drie slaapkamers, maar ook een badkamer en de woonkamer.

Boven bevindt zich nog een slaapkamer met badkamer, een studeerkamer en de zeer luxe keuken met alle mogelijke inbouwapparatuur. De hele woonboot is voorzien van vloerverwarming. Met een paar ton euro meer op de bankrekening zal hij nu wel extra genieten op zijn watervilla!!