In nog geen drie weken tijd heeft Dirk Kuijt een koper gevonden voor zijn riante villa in Noordwijk, die hij vanwege een scheiding te koop had gezet voor een bedrag van 6,9 miljoen euro.

Maar de koper dwong Dirk tot het uiterste, want uiteindelijk is de villa verkocht voor een prijs van 6.650.000 euro ofwel Dirk heeft een kwart miljoen euro korting moeten geven

Op de villa rustte slechts een hypotheek van 2 miljoen euro, dus houdt hij nog altijd een winst in zijn zak van 4,7 miljoen euro. Een mooi resultaat 

En wat krijgt de koper voor zijn of haar geld? De villa heeft een totale woonoppervlakte van maar liefst 927 vierkante meter. Het totaal aantal kamer bedraagt 14, waaronder zeven slaapkamers en drie badkamers, verdeelt over drie woonlagen. Koken kan in de ultra luxe keuken met alles erop en eraan.

En dan alle extra's: een fitnessruimte, een prive bar, een bioscoop, een jacuzzi, een wijnkelder, een voetbalveldje en een zwembad. Daarbij komt nog dat de villa op een steenworp afstand is gelegen van het strand. Een goede koop dus en Dirk weer miljoenen rijker.

Of zijn ex vrouw Gertrude meedeelt in de winst is niet zeker, want de twee waren getrouwd onder huwelijkse voorwaarden. Maar dat komt wel goed.. Dirk zelf heeft ondertussen weer in Noordwijk een villa op een heus landgoed gekocht voor 1,5 miljoen euro.