Monica Geuze en Robbert Kroese zijn alweer een tijdje uit elkaar, maar kochten in 2021 samen een prachtig optrekje in Amsterdam Zuid voor de prijs van 1,6 miljoen euro en lieten er een hypotheek op vestigen van 1,4 miljoen euro

Verdelingsakte Monica Geuze

Beiden waren dus voor de helft eigenaar. Onlangs besloten Monica en Robbert echter om bij de notaris een verdelingakte te laten opmaken. Op dit document heeft bekendeburen beslag weten te leggen.

De opzet was dat Monica alleen eigenaar zou worden van het pand en haar ex dus moest uitkopen. Het optrekje moest eerst worden getaxeerd en de waarde werd bepaald op 2,2 miljoen euro.

Zoveel moet Monica Geuze haar ex betalen voor het huis

Op basis van de koopprijs van 1,6 miljoen euro, is er dus een overwaarde van 6 ton euro. Monica heeft haar ex Robbert Kroese dan ook drie ton euro moeten betalen en dat heeft zij inmiddels ook gedaan. Hierdoor neemt ze nu ook de hypothekenlasten op haar schouders.

Waar woont Monica Geuze?

Het pand, waar Monica nu enig eigenaar van is, heeft een woonoppervlakte van 216 vierkante meter en heeft in totaal zeven kamers, waaronder 2 badkamers en 4 slaapkamers, verdeeld over drie woonlagen.

De keuken is uiteraard zeer luxe en voorzien van diverse inbouwapparatuur. In het souterrain bevinden zich twee slaapkamers, waarbij de masterbedroom grenst aan de tuin van 47 vierkante meter gelegen op het zuidwesten.

De eersteverdieping is de woonverdieping met twee openhaarden en twee balkons.

Vertrokken uit Vinkeveen

Eerder verkocht zij het appartement in Vinkeveen, dat zij ooit met haar andere ex Lars Veldwijk, de vader van haar dochtertje Zara Lizzy. Dit leverde echter niet genoeg op om de kosten voor deze transactie te dekken. Kijk maar!