NIEUWE VRAAGPRIJS

SBS Shownieuws deskundige en topfotograaf William Rutten heeft zijn landhuis in 's Graveland wederom te koop gezet voor een vraagprijs van 1.700.000 euro. Daarmee heeft hij de vraagprijs al met drie ton euro verlaagd. Aanvankelijk vroeg hij 2 miljoen euro om later te zakken naar 1.850.000 euro.

KOOPDRAMA

De oorzaak dat William zijn landhuis weer te koop heeft gezet, is omdat de koper uiteindelijk de financiering niet rond heeft weten te krijgen en daar is de topfotograaf uiteraard niet vrolijk van geworden. En dacht uiteindelijk dat het landhuis was verkocht.

Zelf kocht hij het landhuis, dat gebouwd is in 1907 en dienst deed als post- en telegraafgebouw met bovenwoning, in 1991 voor 102.101 euro. Later kocht hij de twee huizen ernaast erbij.

WINST

De totale hypotheek bedraagt 136.000 euro. Dat betekent dat wanneer hij zijn landhuis op de vraagprijs verkoopt er een winst van zo'n 1.564.000 euro aan de horizon gloort. Kassa!!

INDELING

Wat krijgt de koper voor zijn geld? Een landhuis met een woonoppervlakte van maar liefst 603 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt 12, waaronder 10 slaap- en 4 badkamers. Dit alles verdeelt over drie woonlagen en een kelder.

Koken kan in de luxe leuken voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. Buiten een achtertuin van 221 vierkante meter gelegen op het zuiden en een zijtuin is er ook een dakterras.

De auto kan op eigen terrein worden geparkeerd.  Zelf woont William in deze miljoenenboerderij die hij voor ruim 2,1 miljoen euro kocht. Uiteraard hoopt hij nu wel een koper te vinden die de financiering kan rondkrijgen.