Hoewel Dre Hazes weer veel optreedt verdient hij ook geld als hij niet werkt. Hoe kan dat en wat is het vermogen van André Hazes?

Het vermogen van André Hazes

De rijkdom van Dre Hazes, die bij Holland zingt Hazes 2024 schitterde op het podium van de Ziggo Dome in Amsterdam waar ook o.a.Frans Bauer, Tino Martin, Douwe Bob, Samantha Steenwijk, Jeroen van der Boom en Wolter Kroes optraden en georganiseerd wordt door moeder Rachel Hazes, is weer gegroeid zonder dat hij hier iets voor heeft hoeven te doen.

Zo rijk is André Hazes

Rijk is Dre toch al, want uit de jaarcijfers bleek jaren geleden al dat André Hazes een eigen vermogen heeft van meerdere miljoenen euro's. Om die reden zit hij dan ook niet direct te wachten op de erfenis als zijn moeder zou komen te overlijden. Misschien is hij daarom ook wel zo afwachtend in de rechtszaak die zijn zus Roxeanne heeft aangespannen over de erfenis van André Hazes sr. Er is echter nog meer waardoor André Hazes soms zelfs slapend rijk wordt.

Dit is het huis van André Hazes waard

Waar komt de groei van zijn vermogen vandaan? Dat komt uit de villa van André Hazes in Berkel en Rodenrijs, waar zijn vriendin Monique Westenberg met hun zoontje Dre woont. De waarde van de villa is de afgelopen jaren flink toegenomen.

Dre kocht de villa in Berkel en Rodenrijs in 2018 voor een bedrag van 1.075.00 euro. Op dit moment wordt de waarde van zijn optrekje geschat op 1,7 miljoen euro. Dat betekent dat er op dit moment een overwaarde van bijna zes ton euro op de villa rust.

Overwaarde Dré Hazes in Wilnis

En daar heeft hij niets voor hoeven te doen. Ook zijn twee onder1 kap woning die hij in 2022 in Wilnis kocht is zeker meer dan een ton in waarde gestegen.  Dus alles bij elkaar is het echt "tel uit je winst" Dre!