Trijntje Oosterhuis heeft haar vraagprijs weer eens verlaagd met 80.000,-- euro naar een vraagprijs van 995.000,-- euro. Dit wist de Telegraaf afgelopen week te melden. In totaal komt de korting uit op maar liefst 280.000,-- euro.

De zangeres begon namelijk met een vraagprijs van 1.275.000,-- euro en moest haar vraagprijs al een aantal malen aanpassen om kopers te kunnen lokken. Nu de prijs onder de miljoen euro ligt, is die kans natuurlijk groter geworden.

Zelf kocht zij de boerderij in november 2005 voor een prijs van 750.000,-- euro en liet er voor 1.250.000,-- euro aan hypotheek op vestigen. Afgaande op de hypotheek komt het verlies ook op een paar ton euro uit.

Op dit moment huurt zij een grachtenpand in het centrum van Amsterdam. Wat krijgt de koper voor zijn geld? Die krijgt een prachtige vrijstaande voormalige pastorie woning met aanbouw met een woonoppervlakte van 320 vierkante meter. Er zijn in totaal 9 kamers, waaronder 5 slaapkamers en 2 badkamers. In een van de badkamers bevindt een sauna.

Dit alles is verdeeld in drie woonlagen. Er is een heel gezellige woonkeuken met diverse inbouwapparatuur en onder de keuken bevindt zich de wijnkelder. De villa van Trijntje ligt aan het water aan een zeer rustige weg.

Het huis wordt rondom omgeven door tuin. De achtertuin is maar liefst 4000 vierkante meter. In de tuin bevindt zich nog een gastenverblijf/ tuinhuis. Deze is nu in gebruik als zangstudio met eigen keuken, badkamer en een slaapkamer.