Trijntje Oosterhuis wil blijkbaar heel graag van haar luxe woonboerderij in het Noord Hollandse plaatsje Noordeinde af, want zij heeft haar optrekje vandaag weer te koop gezet voor een prijs van 1.095.000,-- euro.

Een andere makelaar heeft de boerderij per vandaag zelfs voor 1.075.000,-- euro te koop gezet. Begin januari haalde Trijntje de woonboerderij nog uit de verkoop bij een vraagprijs van 1.195.000,-- euro. Ze had de vraagprijs toen al met 80.000,-- euro verlaagd.

Afgaande op de laagste vraagprijs heeft de zangeres de vraagprijs inmiddels  al met 2 ton korting verlaagd. De oorspronkelijke vraagprijs van haar optrekje was 1.275.000,-- euro. Zelf kocht zij de boerderij in november 2005 voor een prijs van 750.000,-- euro en liet er voor 1.250.000,-- euro aan hypotheek op vestigen. Winst maken zit er dus niet meer in.

Op dit moment huurt zij een grachtenpand in het centrum van Amsterdam. Wat krijgt de koper voor zijn geld? Die krijgt een prachtige vrijstaande voormalige pastorie woning met aanbouw met een woonoppervlakte van 320 vierkante meter. Er zijn in totaal 9 kamers, waaronder 5 slaapkamers en 2 badkamers. In een van de badkamers bevindt een sauna.

Dit alles is verdeeld in drie woonlagen. Er is een heel gezellige woonkeuken met diverse inbouwapparatuur en onder de keuken bevindt zich de wijnkelder. De villa van Trijntje ligt aan het water aan een zeer rustige weg.

Het huis wordt rondom omgeven door tuin. De achtertuin is maar liefst 4000 vierkante meter. In de tuin bevindt zich nog een gastenverblijf/ tuinhuis. Deze is nu in gebruik als zangstudio met eigen keuken, badkamer en een slaapkamer.