Het duurde even, maar Trijntje Oosterhuis vond in augustus van dit jaar eindelijk een koper voor haar prachtige woonboerderij in het Noord Hollandse plaatsje Noordeinde.

Eindelijk is Trijntje Oosterhuis van haar woonboerderij in Noordeinde verlost. Daar waren wel een paar prijsverlagingen voor nodig. Begonnen op een vraagprijs van 1.275.000,-- eindigde Trijntje met een vraagprijs van 995.000,-- euro.

De boerderij is voor de prijs van 975.000,-- euro op 27 december j.l. overgedragen aan de nieuwe eigenaar. Dat houdt wel in dat Trijntje, op basis van de hypotheek, een aanmerkelijk verlies lijdt. Zelf kocht zij de boerderij namelijk in november 2005 voor een prijs van 750.000,-- euro en liet er voor 1.250.000,-- euro aan hypotheek op vestigen.

De koper krijgt een prachtige vrijstaande voormalige pastorie woning met aanbouw met een woonoppervlakte van 320 vierkante meter. Er zijn in totaal 9 kamers, waaronder 5 slaapkamers en 2 badkamers. In een van de badkamers bevindt een sauna.

Dit alles is verdeeld in drie woonlagen. Er is een heel gezellige woonkeuken met diverse inbouwapparatuur en onder de keuken bevindt zich de wijnkelder. Het optrekje van Trijntje ligt aan het water aan een zeer rustige weg.

Zelf woont ze met haar gezin in het centrum van Amsterdam